Recenze zboží - vlastní zkušenosti

Kvalita tradiční české ruční výroby

26. října 2015 v 9:53 | ZuVa
Každý z nás se určitě v životě setkal s nekvalitním výrobkem. Ať už to byl neposlušný mobil, žmolkový svetr, nebo pásek, který se okamžitě prošoupal. A taky moc dobře víme, jak jsme se dokázali naštvat a rozčilovat.


Výrobci postupem času zjistili, že lidé kupují zboží podle ceny a zapomněli se dívat na kvalitu. Řekli si, že toho musí využít. Začali nám postupně podsouvat zboží velice levné s příšernou kvalitou, a zároveň i zboží drahé s mnohdy kvalitou stejnou, nebo ještě o něco horší. Výrobci se řídí příslovím "Když oči nevidí, srdce nebolí". Ženou se stále dopředu a soupeří, kdo z nich prodá více a kolik lidí zase napálí. Někteří výrobci začali i svoji dříve vyhlášené značky ničit tím, že se snažili ušetřit a začali vyrábět zboží s horší kvalitou a nám spotřebitelům toto zboží podsouvat jako novinku.

Myslím, že nejsem jediná zklamaná spotřebitelka a zákaznice. Vidím to dnes a denně všude kolem. Pečivo se šidí, textil se šidí, obuv, elektronika a nábytek se taky šidí. Mohla bych vypisovat do nekonečna, u čeho všeho poklesla kvalita.

Proto jsem velice ráda, že jsem objevila výrobky rodiny Genzerových.



V dílně manželé Genzerovi vyrábí svoje vlastní originální kožené opasky, náramky, peněženky, i brašny a kabelky. Jsem upřímně nadšená s kvalitou a zodpovědným přístupem ruční výroby.


Použitá kůže na opasky a další jejich výrobky pochází z českých krav. Kůži si vybírají pouze opravdu kvalitní. Opasky jsou vyráběné z jednoho kusu kůže, nejsou lepené ani nepoužívají štípenku (jako většina opasků, běžně v obchodech). Opaskové přezky používají výhradně italské, nikoliv čínské. Vše šijí ručně v ruce, nikoliv ručně na stroji.

Na eshopu www.konciny.cz najdete krásné zboží. Dárky pro všechny k narozeninám, k Vánocům a pozornosti obchodním partnerům.


Kvalitní materiál a tradiční postup vám zaručí, že šité kožené výrobky budete mít opravdu na celý život. Opasky od nich mám dva přes rok a jsou zcela bez problémů a zbytek rodiny již také sdílí mé nadšení (opasky jsem dávala k narozeninám).

Na eshopu naleznete přes 130 opasků z pravé kůže a plno dalších výrobků.

Recenze, které zde přináším jsou neplacené bez výhod, nejedná se o placené PR články ani nic podobného. Pouze si v dnešní době vážím kvalitní práce a výrobků, které si na vlasní kůži vyzkouším a ověřím.

Kdo neuvidí, neuvěří - Bonbonjera Grandluxe4

2. května 2015 v 10:29 | surpan
Většinou nedělám recenze na pochutiny, ale tady to prostě opravdu nešlo nepodělit se o zkušenosti s obří bonboniérou, se kterou jsem se setkal na jedné oslavě narozenin. Pěkný obal, obří bonboniéra o délce strany neskutečných 62 centimetrů, měla udělat radost oslavenkyni. Bohužel se mi nepodařilo zjistit, kolik taková obří bomboška stojí.


Celá recenze včetně všech fotek na novém blogu: surpanblog.cz

Recenze Zelmer 450.0 SP Odyssey

19. dubna 2015 v 9:24 | surpan
Sehnat kvalitní vysavač za přijatenou cenu není tak jednoduché, jak se může zdát. Na trhu jsou desítky nekvalitních kousků, u kterých budete později litovat, že jste jej koupili.


Celá recenze včetně fotek, příslušenství a výhod byla přesunuta na nový blog: www.surpanblog.cz

Vlastní zkušenosti s kamerou SJCAM SJ4000 WIFI

13. dubna 2015 v 9:12 | surpan
Kompletní recenze SJCAM SJ4000 wifi byla přesunuta na nový blog: surpanblog.cz

Udělal jsem si radost a koupil si outdorovou kameru SJCAM SJ4000 WIFI. Měla skvělé recenze a byla vychválena do nebes. Proto jsem se rozhodl napsat o ní vlastní recenzi a zkušenosti. Cenově vychází slušně, včetně příslušenství navíc (přísavný stojan do auta, mini stativ a 32GB SDHC karty class 10) mě vyšla na 4400 kč včetně poštovného (Samotná kamerka vyjde na cca 3300 Kč).


Kompletní recenze včetně fotek a videí pro porovnání kvality kamerky přesunuta na nový blog, příslušenství a plno dalšího po rozkliknutí odkazu: www.surpanblog.cz

A protože se mi do ruky dostaly další kamerky, přesněji Niceboy VEGA, VEGA+ a VEGA 4K, udělal jsem velké srovnání všech 4 kamer včetně SJCAM SJ4000 WIFI.

Sušenky s vlákninou „Víte, co jíte“

10. listopadu 2014 v 9:21 | ZuVa
Nedávno jsem objevila výborné celozrnné sušenky s vysokým obsahem vlákniny. Mají vyšší podíl vitamínů, minerálů a stopových prvků. Výrazně snížený obsah cukrů a tuků, než běžné sušenky. Jsou také bez ztužených tuků a mají méně transmastných kyselin.


Mezinárodní značka Choices. Vím, co jím a piju - Nutričně vyvážená potravina. Tyto originální sušenky typu cokies chutnají moc dobře a hlavně zasytí. Jsou poloměkké a připomínají malý koláček. Je to výborná svačinka do kabelky, nebo batohu.
Balení sušenek váží 120 g a obsahuje 6 kusů. Každý koláček je prakticky jednotlivě zabalený.
Hodně jsem si je oblíbila. Nejsou přeslazené a přemaštěné, jako většina sušenek běžně k dostání. Praktické balení je perfektní. Díky tomu se hodí na cesty, i do práce. Nejvíce se mně líbí, že mě pěkně zasytí, kdykoliv potřebuji. V práci, když nestíhám, tak je to dobrá sváča. Stejně tak chuťovka ke kafíčku.
Sušenek je více druhů: lískooříškové, grahamové, žitné a čokoládové. Každý si může vybrat ty svoje. Mně osobně chutnají nejvíce grahamové.
Koupit si je můžete především v e-shopech, zdravých výživách a zahlédla jsem je i v Globusu. Prodejní cena cca 30 Kč.
Řada "Víte co jíte" kromě sušenek nabízí další produkty jako například: müsli, směsi na přípravu chleba, bylinkové čaje, těstoviny a další.

Automatické krmítko Juwel EasyFeed

29. října 2014 v 9:02 | surpan
Podle průzkumů je v České republice procentuálně nejvíc akvaristů z celého světa. Proto by tohle téma mohlo být hlavně zajímavé pro ty, kteří mají doma akvárko s rybičkami a netráví všechen čas doma, jezdí na dovolené a chtějí rybičkám dopřát pravidelnou stravu.
Celá recenze na novím blogu: Automatické krmítko Juwel EasyFeed recenze


Matrace z Ikei - vlastní zkušenosti

25. srpna 2014 v 7:27 | surpan
Nová reklamní kampaň Ikea na jejich matrace mne zaujala. Nejen kvůli slibované záruce 25 let (ne že bych v ní úplně věřil), ani ne kvůli tomu, že mi vrátí 15% zpět na jejich kartě na další nákup (i když i to se hodí), ale především proto, že jsem se pořádně nevyspal už pěkně dlouho. I drahá polovička si již nějakou dobu stěžuje, že je každé ráno rozlámaná.

A to i přes to, že postel, rošty a matrace máme poměrně nové. Problém ale byl v matracích, které jsme koupili před 2 roky a již nyní jsou nepoužitelné.


Celou recenzi matrace matrand z ikei, včetně fotek a videa naleznete zde: surpanblog.cz

Na benzině - stojan na kapalinu do odstřikovačů

15. června 2014 v 7:14 | surpan
Asi před týdnem jsem řešil problém, že mi zase v autě došla voda do odstřikovačů. Protože na benzín jezdím do Globusu, kde se platí u závory a není tam nikde prodejna s doplňky k autu, stávalo se mi, že jsem bez vody v odstřikovačích jezdil i 14 dní (do obchodu se kvůli vytížení nedostanu a když nejedu na benzín, tak si ani nevzpomenu, že chybí). A taky nerad vozím plné auto nějakých potřeb, které využiji jen málokdy.


Proto jsem byl velmi mile překvapen (až tak, že o tom píšu článek) o nových stojanech na benzině Globus v Brně, kde si můžu kapalinu do odtřikovačů načepovat. Cena za letní směs byla 12,90 Kč/litr. Uvidíme, kolik budou chtít za zimní směs a do kolika stupňů bude.

Takto si načepujete kolik potřebujete a nemusíte vozit kanystr s nějakými zbytky kapaliny v kufru. A to se mi jako řidiči bez garáže, kde bych mohl skladovat hromady nepotřebného haraburdí, dost líbí.

Co to bude příště? Odsávačka s dávkováním oleje po 15 tisících?

Černá skříňka do auta - použijte mobil s Androidem

1. června 2014 v 7:31 | surpan
Měl jsem tu možnost srovnávat. Běžné černé skříňky řádově od pár stovek do několika tisíc. Pokud si nepřiplatíte alespoň 5 tisíc, tak nelze očekávat nic jiného než hračku, která Vám sice u nehody může pomoci, ale pokud řidič ujede a vy si nezapamatujete SPZtku, tak díky nevalné kvalitě levných kamerek, ani poznávačku nezjistíte.

Celou recenzi včetně fotky jsem přesunul na nové místo, na nový blog věnující se recenzím - mobil s androidem jako černá skříňka

Jak ušetřit plno času a energie?

26. května 2014 v 7:55 | ZuVa
Měla jsem velký problém najít čas na nákup, vymýšlet pořád co vařit a hlavně nasbírat energii to uskutečnit. Po vaření zase plno nádobí, uklízení a pořád dokola, každý den to samé. Určitě to většina z vás zná.

Protože jsem pracovně velmi vytížená, našla jsem si na internetu ve svém okolí firmu, která rozváží obědy. Hned jsem si objednala online jídlo s dovozem přímo k nám. Mohla jsme si vybrat, jestli mi jídlo dovezou do zaměstnání v době oběda, nebo večer domů.

Firma má velice zdravý a pestrý jídelníček, kde si můžu vybrat z pěti obědů, ke kterému je vždy polévka. Kaloricky vyvážená strava okolo 2300 kj z kvalitních surovin mně velmi vyhovuje.

Každý oběd je uložen v plastové krabičce a zatavený nepropustnou fólií. Fólie se sloupne a oběd v krabičce se ohřeje v mikrovlnné troubě.

Když to přítel zjistil a ochutnal, hned se u firmy zaregistroval a objednal si také obědy. Jídla mají velice chutná a každý den se na ně těšíme.

Finančně nás to vyjde levněji. Dřív jsme jezdili na nákupy do velkých supermarketů. Tím, že jsme hodně nároční na kvalitu potravin a hlavně mlsní, jsme utratili vždy mnohem víc, než je zdrávo.
Teď jsme maximálně spokojení.

Pár ukázek obědů:

Zeleninový salát s kuřecím masem
(ředkvičky, cherry rajčata, paprika, ledový salát, ananas, tatarská omáčka)


Tortilla s vepřovým masem a šťouchaným avokádem
(červené fazole, rajský protlak, cibule, eidam, avokádo)


Žemlovka s jablky
(grahamová veka, mléko, nízkotučný tvaroh, jablka, rozinky, vejce)


Hovězí kostky po čínsku, rýže parboiled, hlávkový salát, rajčata
(hovězí maso, žampiony celer, cibule)


Masové karbanátky s brambory
(mleté maso, cibule, brambory, zelenina mix, okurek)

 
 

Reklama